Amazon Games kondigt The Grand Tour Game aan

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Als die namen je niks zeggen kun je dit bericht net zo goed overslaan. Als je direct met een grijns op je gezicht terugdenkt aan de idiote capriolen die zij met auto’s uitgehaald hebben, lees dan vooral verder.

Met een lompe, zware Volvo over een rij caravans heen springen, een spaceshuttle maken van een Reliant Robin, een Toyota Hilux proberen te vernielen en gewoon met de dikste sportwagens races houden tegen vliegtuigen en treinen. Zomaar een aantal capriolen die we in Top Gear hebben gezien en waar we best een beetje jaloers op waren. Top Gear bestaat niet meer, maar de heren Clarkson, May en Hammond zijn op dezelfde voet verder gegaan in The Grand Tour.

Mocht je nu denken dat dit nooit voor jou weggelegd zal zijn, dan is er goed nieuws. Amazon Games heeft namelijk The Grand Tour Game aangekondigd. In deze game kun jij doen wat de presentatoren in de show ook doen. Vette wagens uitproberen en idiote stunts uithalen. De game wordt in episodes uitgebracht, krijgt een vier-player-splitscreen en zal power-ups bevatten waarmee je bijvoorbeeld meer pk’s tot je beschikking kunt krijgen.

Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend, maar we houden het in de gaten.

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
EAB
EAB
5 jaren geleden

Als “grand tour” in de titel staat, hoop ik wel dat je ook kan toeren want alleen maar stunten? ik weet het niet hoor