Alone in the Dark krijgt een demo

Afgelopen week werd de reboot van de Alone in the Dark franchise verder uit de doeken gedaan. En we mogen al met de game aan de slag. Hoe dat zit, lees je hier!

Afgelopen week schreven we al over de aanstaande Spotlight en deze stelde niet teleur. De eerste beelden van de game zien er namelijk veelbelovend uit. Het lijkt een gewoonte te worden dat acteurs mee werken aan games en dit geldt ook voor Alone in the Dark. Niemand minder dan David Harbour (Stranger Things, Marvel) kruipt in de huid van hoofdpersoon Edward Carnby. Samen met Emily Hartwood gaat hij op zoek naar haar vermiste oom die in de omgeving van Derceto Manor is verdwenen.

Mocht je nou naar aanleiding van de gameplaybeelden enthousiast zijn geworden, dan is er goed nieuws. De demo die dient als proloog genaamd ‘A Grace in the Dark’ is namelijk vanaf nu beschikbaar in de store. De game krijgt daarnaast een normale editie in de Store voor €53,99 en een Deluxe Edition voor €62,99. Alone in the Dark komt op 25 oktober naar de Xbox.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties