Je leest het goed, Forza 6! Een Japanse website met daarop de informatie over deze game werd gepubliceerd maar ook weer weg gehaald. Uiteraard waren er gamers als de kippen bij met screenshots van de website. Daar staat het volgende op.

Allereerst, om de mekkerende techneuten gerust te stellen over de specs, Forza Motorsport 6 is in volle 1080p glorie op 60 frames per seconde (zoals normaal was met de Forza games). Geen gezeur met deze titel dus. Er hoeft ook niet ingeleverd te worden op de grafische representatie van de franchise. Deze opvolger zal zelfs regen en nachtritten bevatten. Hou je vast aan je stoel, want hier komt ie, er zijn ook heuse 3D plassen in de game. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de keuze van auto’s, want er zijn maar liefst 450 (!) wagens beschikbaar, inclusief volle cockpit view en schademodellen. Forza Motorsport 6 zal ook 26 locaties bieden, waaronder Daytone en Rio. Multiplayer heeft local split-screen voor twee mensen en kan totaal 24 spelers in één race proppen.

27568158-4047-432d-9642-ec64c9448488

Dit is natuurlijk prachtig nieuws. Local split-screen, eindelijk! Regen tijdens de race, awesome! Ik heb het één en ander gezien bij concurrent Driveclub en voegt echt wel wat toe bij het racen, die druppels op je voorruit op hoge snelheid. Verder, tja, 3D plassen. Het is natuurlijk wel erg vet als je in een stad een race hebt waar het al vijf uur heeft geregend, om met hoge snelheid door zo’n plas te rijden en de tegenstanders achter je even tijdelijk te desoriënteren. Dus hoe knullig het ook klinkt, het is misschien wel een mooie toevoeging aan de dynamiek van races tijdens regen. Daarnaast dus ook nachtritten wat heel leuk is met al die koplampen en de sterren boven je dak. Kortom, dit nieuws over Forza 6 is erg fijn om te horen! Graag meer op de E3!

1a046a20-bf43-4bda-89e3-965d226cc7f9

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties