Aliens vallen aan in Elite Dangerous

De Thargoid laten zich al een tijdje zien. Tot nu toe zonder agressie. Maar het tij is aan het keren. War is coming!

Elite Dangerous is een gigantisch space simulator waarin je eigenlijk elke rol binnen het heelal kan aannemen. Wil je een spacebus besturen en mensen rondbrengen of bounty hunter worden, alles is mogelijk. Een totaal systeem met politiek, verschillende richtingen en verschillende heersers.

Een tijd geleden, met de 2.4 update, is er een alien ras in Elite Dangerous opgedoken, de Thargoid. Grote slagschepen die je voorbij zag trekken en vreemde bakens in het heelal. Het lijkt erop dat ze tot nu toe de boel aan het verkennen zijn geweest. Maar die tijd is voorbij, de Thargoids zijn in de aanval en schieten verschillende spacestations aan gort.

In dit filmpje zie je hoe een speler zo’n aanval opneemt. Commander GluttonyFang ziet dat The Oracle Orbis Station deels is verwoest. Je hoort de sos oproepen via de boordradio en de vernietiging van een deel van dit station. Het wordt denk ik tijd om de wapens op te pakken want anders heersen straks de Thargoid in Elite Dangerous

Dit brengt ook weer een nieuw onderdeel in Elite namelijk de reddingsmissies. Hoe dit allemaal verder gaat verlopen blijft een mysterie. Elite Dangerous leeft echt en dat is zeer bijzonder voor zo’n langlopende en ontwikkelende game. Als er het over geslaagde Preview games hebben dan heeft Frontier hier een verdomd goed stukje werk geleverd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments