343 Industries heeft via  het Halo IGN kanaal, de maps “Pegasus” en “Orion” de wereld in geholpen. Naast de twee video’s van de maps heeft de studio ook antwoord gegeven op een paar vragen uit de community.

Beta

De Multiplayer-beta van Halo 5: Guardians loopt als een trein. Iedere week mogen de fans stemmen op een stukje content wat aan de Beta toegevoegd zal gaan worden. Deze week zal het gaan tussen Pegasus en Orion, check hieronder maar even de vette video’s.

Om te stemmen ga je naar the Halo Channel op je Xbox One of op je Windows 8.1 device!

Wat ligt er nog meer in het verschiet voor Halo 5?

De vragen werden beantwoord door de baas van de studio: Josh Holmes. Holmes gaf aan dat, afgezien van de handgemaakte maps, er ook nog maps met The Forge gecreëerd gaan worden door gasten van 343. Daarnaast is hij ook erg benieuwd wat de community met The Forge gaat doen. Er is ook het één en ander getweakt aan The Forge. Zo is de map-creator een stuk gebruiksvriendelijker en wat uitgebreider geworden. Verwacht echter geen hele grote veranderingen.

Iets anders waar fans ook interesse in hadden, waren de remakes van sommige maps. Er zijn er al een paar gedaan maar Josh vertelde dat er geen plannen zijn om van nog meer maps een totale remake in Halo 5 te maken.

Holmes geeft aan veel naar de community te luisteren. Hij vertelt dat hij super benieuwd is naar hoe de game er uiteindelijk over een jaar uit zal zien als hij daadwerkelijk in de schappen ligt. 343 staat dus open voor commentaar en zal hier ook echt wat mee gaan doen. Schroom je dus niet om al je opmerkingen met 343 te delen, de game wordt er alleen maar beter van. Holmes geeft als voorbeeld van eventuele verbeteringen: maps, balancering van de wapens en Spartan abilities en de spawn-plek van wapens en het geluid.

Het enige slechte nieuws voor de Halo fans is dat 343 geen plannen heeft voor een tweede beta. Nog een jaartje wachten en dan kunnen we er eindelijk écht mee aan de slag!

bron: IGN

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties