Goed nieuws voor de gamers die hun oog op een Xbox One S hebben laten vallen. Naast de gewone 500GB, 1TB en 2TB consoles die er op de markt komen, zijn er inmiddels ook bundels aangekondigd.

Een console bundel is tegenwoordig niets geks meer bij Microsoft. Want het los aanschaffen van een console en een aantal games is vaak een behoorlijk dure grap. Daardoor zijn de bundels in het leven geroepen. Hiermee ben je zeker de eerste week nog even zoet, daarna komen die andere games er vanzelf wel. Daarom kon het aanbieden van bundels bij de Xbox One S ook niet uitblijven bij de komende release. Er zijn twee verschillende bundels voor de 1TB console en één voor de 500GB console.

De 2TB Xbox One S console is al vanaf 2 augustus aan te schaffen, waarschijnlijk hoopt Microsoft hiermee meer van deze duurdere consoles te verkopen. Want de spelers die hun oog hebben laten vallen op een 500GB of een 1TB versie moeten namelijk tot 23 augustus wachten. Voor de 2TB Xbox One S is tot nu toe nog geen bundel bekend gemaakt, gelukkig krijg je er wel een standaard bij om je console ook verticaal neer te kunnen zetten. Alhoewel ik niet denk dat dit de pijn in je portemonnee nou écht zal verzachten.

De bundels

Tegelijk met de release van de 500GB en de 1TB consoles komen er ook twee bundels uit. Beide bundels bestaan uit een 1TB witte Xbox One S en een (aantal) game(s) voor de prijs van $349. Een losse Xbox One S van 1TB zal ook worden verkocht voor de prijs van $349, de game(s) krijg je er dus eigenlijk gratis bij. Dollars, want deze bundel zal naar verwachting niet in Nederland verschijnen, bij ons zal het FIFA 17 worden, mocht die komen.

Madden NFL 17

De tweede bundel is meer weggelegd voor de gamers die zo af en toe hun agressie kwijt willen. De Halo Collection bundel bevat namelijk alle mogelijke games die er van Master Chief te vinden zijn. Je krijgt ze in de vorm van Halo 5 en Halo the Master Chief Collection. Ook is deze bundel beschikbaar voor de wat meer bescheiden gamer. Bij de Halo bundel heb je namelijk de keuze tussen een 500GB en een 1TB versie. De 500GB variant zal $299 kosten en de 1TB, net als de Madden bundel, $349.

De Halo Collection bundel is ook vanaf 23 augustus verkrijgbaar, maar zal naast de VS en Canada ook te koop zijn in Australië en Nieuw-Zeeland.

Halo Collection bundel

Microsoft laat weten dat ze volgende maand pas wat los willen laten over de verkoop in andere continenten. Natuurlijk blijven bundels eigenlijk iets heel ”gewoons”, dus we kunnen er zeker vanuit gaan dat we ook Xbox One S bundels gaan krijgen in Nederland. In plaats van Madden verwachten we FIFA, maar verder zullen de bundels hetzelfde zijn. Ook de prijs van 349 dollar zal rechtstreeks vertaald worden naar euro’s.

Mij lijkt het persoonlijk heel gaaf om een Bethesda bundel te zien, waar je games als TES en Fallout bij kunt krijgen. Alhoewel je dan zeker een 2TB console nodig zal hebben, dus die prijs zal dan ook wel even omhoog moeten. Welke bundels willen jullie graag zien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties