13 minuten gameplay van Assassin’s Creed Shadows

Zoals we gister al hadden aangekondigd heeft Ubisoft vandaag maar liefst 13 minuten van de komende Assassin’s Creed laten zien. Tijd voor Yasuke-san en zijn kunsten.

Tijdens de Ubisoft Forward liet men onder andere zien hoe Yasuke in Fukuchiyama arriveert en daar op het spoor komt van een corrupte daimyō. Tijdens deze zoektocht wordt hij geconfronteerd met een samoerai die zijn macht misbruikt en daar zien we hoe de nieuwe combat werkt. We zien armor die aan diggelen kan, riskante maar dodelijke aanvallen en combat met meerdere wapens. Yasuke laat zien hoe hij met zijn kanabo tekeer gaat.

We zien hoe hij in het kasteel terecht komt en hoe je kan kiezen tussen Naoe of Yasuke. In deze beelden zien we Naoe het complex infiltreren. Ze is de meest stealthy assassin ooit waarbij ze een arsenaal aan wapens, zoals de kusarigama, heeft waarmee ze heel stil kan toeslaan.

[UN] [ACS] FWD Gameplay Article - IMG 1

De wereld van Assassin’s Creed Shadows heeft dynamische seizoenen en weersomstandigheden. Als je bijvoorbeeld ’s nachts rondsluipt, is het lastiger om je te vinden en als het gaat regenen, wordt het nog lastiger omdat de regen haar geluiden maskeert. In de lente is er meer begroeiing, iets wat ze dan weer kan gebruiken om zich te verbergen. De winter is lastiger, ook omdat haar voetstappen dan in de sneeuw te zien zijn.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
1 dag geleden

Ik kan me niet voorstellen dat de doelgroep hiermee akkoord gaat.

Ik sla deze wel even over.