XboxNederland + Consoleskins = dikke winactie!

  WIN WIN WIN

  Samenwerken is gewoon leuk. Zeker als jullie, de lezers, daar profijt van hebben, toch? Vandaag begeven we ons op het terrein van console-verfraaiingen. Wij stellen u voor: Consoleskins!

  Consoleskins

  Consoleskins is een interessant bedrijf dat gamen mengt met creativiteit. Bij Consoleskins staat men 24/7 klaar om je te helpen! Uiteraard heeft men veel kant-en-klare unieke skins, die je zonder gereedschap op je console kunt plaatsen. Weet je niet hoe? Op hun site staat een speciale instructievideo. Heb je een eigen creatie, ook geen probleem, je neemt contact op met de klantenservice en zij helpen je verder.

  Naast skins kun je bij Consoleskins ook terecht voor Controller shells, buttons en thumbstick die je helpen je gamebeleving naar een hoger niveau te tillen. Ben je ondertussen benieuwd geworden? Neem dan zeker even een kijkje op hun website: www.consoleskins.nl

  25 euro shoptegoed

  Ondertussen interesse gekregen in een skin? Dan hebben wij goed nieuws! Want in samenwerking met Consoleskins geven wij maar liefst €25,00 shoptegoed weg.

  Wat moet je hiervoor doen?

  1. Like XboxNederland Community op Facebook
  2. Vertel ons in een reactie hoe jouw ideale skin eruit ziet.

  Tada! Dat was het alweer. Oh ja, let wel op: als je ons bericht deelt op Facebook, dan vergroot je je kans om te winnen! Winnaars worden vrijdag 9 juni bekend gemaakt.

  Disclaimer:
  Aan deze wedstrijd kunnen geen rechten worden ontleend. XboxNederland Community behoudt zich het recht om, bij het niet reageren van de genoemde winnaar, na 4 dagen een andere winnaar aan te wijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  Abonneer
  Abonneren op
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties