De liefhebbers wachten er al een tijdje op. Je kunt eindelijk met Watch Dogs: Legion aan de slag! Om de release van deze splinternieuwe Ubisoft game te vieren, mogen we een aantal prachtige goodies weggeven! Wil je ook kans maken? Lees dan snel verder!

We mogen weer een giveaway doen. Dit keer een super strak Watch Dogs: Legion pakket. Wat zit er allemaal in? Steelbook, shirtje, paraplu en nog veel meer. De ideale loot om optimaal in het London van Watch Dogs: Legion te kunnen duiken.

Hoe kan ik de goodies winnen?

  1. Like ons bericht en volg ons op social media: Twitter of de Facebook-pagina of de Facebook-groep of Discord.
  2. Tag je game buddy die van deze actie moet weten!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 1 november 2020 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken! 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je jouw vrienden tagt in de commentsectie van het bericht op onze social media dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments