Ook de komende weken worden weer nieuwe games aan Xbox Game Pass toegevoegd. Wat mogen we verwachten?

Heb je zin in een horror avontuur en wil je niet wachten? Dan kun je vandaag direct aan de slag met Still Wakes the Deep:

Still Wakes the Deep (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) – 18 juni 2024
Als speler zit je vast op een booreiland in de Noordzee, om je heen spookt het behoorlijk. Met geen mogelijkheid om te ontsnappen en geen manier om terug te vechten, is overleven je enige optie.

My Time at Sandrock (Cloud, Console, en PC) – 19 juni
Net als My Time at Portia speelt My Time at Sandrock zich af in een vreedzame post-apocalyptische wereld, 300 jaar na de Dag des Onheils die de meeste moderne technologieën heeft vernietigd. Verzamel middelen om machines te bouwen, maak vrienden met de lokale bevolking en verdedig Sandrock tegen monsters – allemaal terwijl je de stad van economische ondergang redt!

Keplerth (PC) – 20 juni
Probeer te overleven op een vijandige buitenaardse planeet in deze 2D sandbox RPG, waar je kunt kiezen om alleen te leven of zij aan zij te vechten met je vrienden in de online multiplayer modus. Overleef, bouw, boer, vecht en verken je weg naar de overwinning in dit open-wereld avontuur!

EA Sports FC 24 (Cloud, Console, en PC) EA Play – 25 juni
EA Sports FC 24 komt naar PC Game Pass en Ultimate via EA Play op 25 juni, net op tijd voor UEFA EURO 2024.

SteamWorld Dig (Cloud en Console) – 26 juni
Een platform mijnbouw avontuur met sterke Metroidvania invloeden. Neem de rol aan van Rusty, een eenzame mijnbouw steambot, die arriveert in een oude mijnstad in grote nood. Graaf je weg door de oude aarde, verzamel rijkdommen terwijl je de oude dreiging die daaronder schuilt onthult.

SteamWorld Dig 2 (Console en PC) – 26 juni
SteamWorld Dig 2 keert terug naar de Game Pass bibliotheek, en neemt je mee op een platform mijnbouw avontuur gesmeed in Metroidvania vlammen. Wanneer een oude handelsstad wordt getroffen door mysterieuze aardbevingen, is het aan een eenzame steambot en haar onwaarschijnlijke metgezel om de trillende verschrikkingen die hieronder liggen te onthullen.

Robin Hood – Sherwood Builders (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) – 27 juni
Sluit je aan bij Robin Hood en zijn onwankelbare groep buitenbeentjes in het 12e-eeuwse Engeland op hun missie voor een vrij Nottingham. Reis door verschillende regio’s, bouw een geheime schuilplaatsdorp en help de inwoners van de omliggende gebieden. Voltooi quests, bouw verschillende constructies, maak een breed scala aan voorwerpen en verken vrij locaties geïnspireerd door zowel mythe als geschiedenis in deze open-wereld RPG met basisbouw functies.

DLC / Game Updates
Minecraft: Tricky Trials Update – Nu beschikbaar
Waag je in de Tricky Trials Update! Werk samen of ga solo en ontdek nieuwe decoratieve blokken, vijandige mobs, voorwerpen, wapens, schilderijen en de trial chambers – een uitgestrekte structuur vol vallen en schatten voor elke speler!

Binnenkort verlaten
De volgende games verlaten binnenkort de Game Pass bibliotheek, zorg ervoor dat je de onderstaande data controleert en vergeet niet om je 20% ledendiscount te gebruiken op games die je wilt behouden!

Verlaat 30 juni

  • FIFA 22 (Console en PC)
  • F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (Cloud, Console, en PC)
  • Stranded Deep (Cloud, Console, en PC)
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Cloud, Console, en PC)
  • Sword and Fairy Together Forever (Cloud, Console, en PC)

Verlaat 5 juli

  • Cricket 22 (Cloud, Console, en PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties