Draken, Romeinen en meer in de nieuwe Black Ops 3 DLC

Alle Call of Duty fanaten opgelet! Er is een nieuwe Black Ops 3 DLC aangekondigd. Deze DLC zal hoogstwaarschijnlijk in augustus uitkomen voor de Xbox One. De DLC zal de naam Descent dragen en zal 4 nieuwe multiplayer maps hebben plus een nieuw hoofdstuk in het zombie verhaal. Een exacte release datum is nog niet bekend. 

De vier nieuwe maps zullen de namen Empire, Cryogen, Berserk en Rumble dragen. De zombies map, waarvan de trailer hierboven te zien is, zal Gorod Krovi heten. De zombies map speelt zich af in Stalingrad. Stalingrad zal geteisterd worden door zombies en immens grote draken, een spannend nieuw deel in de zombie modus dus. Daarnaast zijn er details vrijgegeven over de multiplayer maps, die je hieronder kan lezen.

Black Ops III descentDe map Empire is een remake van de Black Ops II map Raid. De nieuwe gameplay mechanics van Black Ops III zullen hierin geïntegreerd worden, maar de elementen van Raid blijven er zeker in zitten. Daarnaast zal in de map een prachtige authentieke Romeinse villa te vinden zijn. De map zal een medium grootte hebben.

De map Cryogen zal liggen in de dode zee. Cryogen zal een kleine map worden waar de meest gevaarlijke criminelen bevroren zijn. Sentry’s houden de wacht over deze map en de map zal vooral gericht zijn op de mogelijkheden van wall run attacks.
13528095_1164275130300876_4166929213815384081_oDe map Berserk zal een medium grootte hebben en spelers zullen hier vechten door sneeuwstormen en zij zullen proberen controle te krijgen over de centrale brug. Deze map zal houten huizen hebben en dodelijke rotsen. Berserk is een Viking dorp dat bevroren is in de tijd.

De map Rumble zal zich afspelen in een stadion, waar normaal gigantische robots de strijd met elkaar aangaan. Rumble is een map met een medium grootte die vooral gericht is op snelle combat in de centrale arena, waar spelers moeten vechten door gevallen robots en vuurwerk.

Het lijkt erop dat deze DLC ontzettend tof gaat worden, maar eerst zien, dan geloven natuurlijk. De vorige DLC was, afgezien van de zombie map, een teleurstelling. Laten wij dus hopen dat de zombie map net zo tof is als de vorige DLC en de multiplayer maps een stuk beter in elkaar zitten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties