Lekker hè, zo’n korte werkweek. Pasen kunnen we weer afvinken en door naar de volgende feestdag. In de weekendklok kijken we uit naar Game of Thrones, kijken we niet uit naar Black Ops 3 en wordt het met 20 graden zweten in ons gamehok.

Toy Wars

Wat zich dus echt in de hoofden van volwassen mannen afspeelt, maar verder ook gewoon vet.

Steeds maar weer: Call of Duty

De nieuwtjes en geruchten over Black Ops 3 zijn niet van lucht. En als ze van lucht zijn dan is het nogal wat gebakken lucht. Dat ze er bij Activision zelf ook niet een keer moe van worden, elk jaar weer hetzelfde gezeik en elk jaar met een slechtere afloop.

Ik ben er al eens eerder heel duidelijk over geweest. Wat we natuurlijk willen is eventjes weer een World War 2 shooter. Jullie hadden ook graag een opvolger van World at War gehad.

Iron Man volgens Square Enix

Vorige week waren het de Storm Troopers en nu is het de beurt aan Iron Man om door Square Enix onder handen genomen te worden. Je kunt zeggen wat je wilt van grote game-ontwikkelaars, maar die gasten in Japan weten wel wat mensen willen zien.

Brace yourselves, season 5 is coming

Aftellen geblazen, want nog een paar daagjes en dan kunnen we de nieuwe Game of Thrones bekijken. Het zal wel weer een zelfpijniging worden om telkens weer een week te wachten op de volgende episode, maar we kunnen het niet laten.

Jon Snow, populair in de show, maar is niet echt een gangmaker:

Game of Thrones en Zelda kunnen prima samen

En het wordt warm, fucking warm!

Waar mijn ballen er vorige week nog afvroren is het nu zweten geblazen, want Nederland.

 

Project CARS vs Real Life

Het duurt even… maar dan weet je wel wat game en wat echt is.

Nostalgie met GTA V: installatie van 7 discs

Lekker muziekje voor het weekend

Waarom Madeon nog niet is doorgebroken is me een raadsel, gaat het met deze plaat misschien gebeuren?Lekkere platen kan deze reïncarnatie van Daft Punk in elk geval wel maken.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin Katerberg
Martin Katerberg
8 jaren geleden

Fancy real vs game film 😉