De games blijven maar komen!

Het is feest deze maand. Vorige week kregen we al toffe titels van de ID@Xbox Showcase waaronder Tunic (inmiddels uitgespeeld, echt een aanrader) en deze week was de Future Games Show. De show ging met name om veel pc titels, maar hierbij de titels die zijn aangekondigd die ook op de Xbox uit komen.

Turbo Golf Racing

De eerste game die mij opviel is Turbo Golf Racing, oftewel Rocket League met golf. Het had zo een update kunnen zijn van Rocket League, maar het is een eigen game. Het wordt ontwikkeld door Hugecalf Studios en ziet er lollig uit! De game zit in de Game Pass vanaf dag 1!

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

We schreven er al eerder over, maar de trailer hoort officieel in dit lijstje.

The Outbound Ghost 

We krijgen een schattige Paper Mario achtige RPG voor onze Xbox en dat is goed nieuws. Het ziet er enorm tof uit. The Outbound Ghost komt later dit jaar uit.

Alaskan Truck Simulator 

Heb je altijd al trucker willen zijn, maar laat je leven dit niet toe? Geen probleem. In Alaskan Truck Simulator kan je mooi relaxen in je truck terwijl je door het prachtige landschap rijdt. Relaxend en verfrissend! Het ziet er wel een beetje krakkemikkig uit qua aantal frames per seconde, maar zo te zien is de gameplay mooi uitgebreid!

Lego Bricktales 

Er komt een nieuwe LEGO game in de vorm van Bricktales. Je moet dit keer echt LEGO blokken verzamelen en gaan bouwen om verder te komen in de wereld. Een game voor de echte LEGO fan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments