LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video toont de Dark Side van de Force

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag ‘Darkness is Rising’ uitgebracht: een nieuwe trailer uit LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga. De game zal op 5 april 2022 op de Xbox Series X|S en Xbox One verschijnen. In dit artikel tonen we jou de trailer en zul je tevens enige achtergrondinformatie kunnen lezen.

De nieuwe LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga moet de grootste en visueel meest krachtigste LEGO Star Warsgame ooit worden. In de trailer krijg je een eerste indruk van de duistere kant van de Force en zie je de grootste schurken uit de negen films van de saga terug.

In LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga worden spelers verleid om zich aan te sluiten bij de duistere kant door een aantal beruchte schurken, waaronder Keizer Palpatine™, wiens schaduw alom aanwezig is in de saga. In het vandaag, door de uitgever gepubliceerde persbericht, zien we tevens Generaal Grievous™, een spichtige, vierarmige droid, die vooral bekend is om zijn sterke aanwezigheid en vaardigheid in het hanteren van vier lichtzwaarden tegelijk. Darth Maul™ is een geduchte krijger van de duistere kant. Kylo Ren™ bewondert zijn voorgangers en hanteert meesterlijk een intimiderend, gekruisd lichtzwaard. Boba Fett™ is de legendarische premiejager. En, uiteraard Darth Vader™, met zijn afschrikwekkende verschijning, brute bewegingen en ambitie om het sterrenstelsel te overheersen. Dit zijn slechts enkele van de vele schurken die je tegenkomt tijdens je reis door het sterrenstelsel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties