More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Volgarr the Viking II

  augustus 6

  €19,99

  De terugkeer van de Vikingkoning

  Meer dan tien jaar na het chaotische, uitdagende debuut van Volgarr de Viking gaat het verhaal van de barbaarse koning verder in ongeëvenaard nieuwe vorm.

  Volgarr the Viking II is een hardcore actieplatformgame in 2D waarin alles draait om precisie en één verkeerde beweging een brute dood kan betekenen. Wie de originele game gespeeld heeft, zal zich meteen thuis voelen op deze meedogenloze reis, zelfs met de toevoeging van nieuwe power-ups, nieuwe vormen van magie, nieuwe typen vijanden en een nieuwe soundtrack die je hart sneller laat kloppen.

  Hoewel het vervolg dezelfde meedogenloze arcade-moeilijkheidsgraad uit de jaren 80 heeft als het origineel, biedt Volgarr the Viking II ook (gelukkig, maar wel met tegenzin) moderne opties voor gebruiksgemak, zoals controlepunten, opslagmogelijkheden en een ondode modus. Jij bepaalt hoe zwaar je zoektocht moet zijn… maar iedereen kan nu een Viking zijn!

  Met nieuwe en grotere werelden geïnspireerd door de Scandinavische mythologie, meerdere eindes en allerlei meedogenloze bazen die je moet verslaan, breidt Volgarr the Viking II het origineel uit en verbetert het op alle mogelijke manieren. Trek je zwaard, zet je helm op en baan je een weg door dit gewelddadige Vikingavontuur!

  Gegevens

  Datum:
  augustus 6
  Kosten:
  €19,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar