More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Undisputed

  oktober 11

  €59,99

  Boksen is terug! Undisputed is een authentieke boksgame die met veel liefde is ontwikkeld door gepassioneerde fans van vechtsport, met hulp van de professionele boksgemeenschap.

  Innovatieve en authentieke boksgameplay

  Boksen is meer dan klappen uitdelen. De ring is een strategisch strijdtoneel waar de sporters een aanvalshoek kiezen, de tegenstander uit de tent lokken en slimme tactieken inzetten om de opponent te slim af te zijn. Daarom hebben we Undisputed voorzien van meerdere lagen vechtmechanics, zodat je meer dan ooit in staat bent om het spelletje te beheersen.

  Beleef zelf de epische reis van amateurbokstoernooien naar het ultieme Undisputed-kampioenschap, in het waarheidsgetrouwe speltype Career.

  Creëer je eigen bokser met de Character Creator waarin je van alles kunt aanpassen, zoals bouw, tatoeages, shorts en handschoenen.

  Revolutionaire voetenwerkmechanics, zoals het in- of uitschakelen van Loose Movement waardoor je makkelijk je weg vindt in de ring, en Flat-Footed Movement voor wanneer je uithoudingsvermogen afneemt.

  Meer dan 60 individuele stoten. Raak je tegenstander vanuit meerdere hoeken en richtingen. Maak schijnbewegingen om je opponent uit de tent te lokken en de tegenaanval in te zetten.

  Alles wat je nodig hebt om te verdedigen als een topper. Deel klappen uit, maak hoofdbewegingen, ontwijk en blokkeer.

  Realistische interactie, zodat stoten soms om de verdediging heen of er zelfs doorheen komen.

  Nog nooit kwam boksen zo dichtbij.

  50 eigenschappen en kenmerken waarmee de boksers zich onderscheiden qua stijl en mogelijkheden.

  Meerdere AI-stijlen en niveaus, zodat iedereen aan de bak kan, of je nu net komt kijken of een topper bent.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 11
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar