More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Still Wakes the Deep

  juni 18

  STILL WAKES THE DEEP is een terugkeer naar het eerstepersoons horrorgenre van de hand van The Chinese Room, maker van door recensenten geprezen games zoals Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture en Dear Esther.

  Je werkt op een offshore-olieplatform waar je vecht voor je leven midden in een heftige storm, een gevaarlijke omgeving en het duistere, ijskoude water van de Noordzee. Alle communicatielijnen zijn verbroken. Alle uitgangen zijn afgesneden. Het enige dat je kunt doen, is de horror onder ogen zien die aan boord is gekomen.

  Zoek je bemanning en help ze overleven als je kunt. Ren, klim en zwem door de overstromende gangen en op de door storm geteisterde buitendekken. Neem het op tegen een gruwelijke, meedogenloze vijand. En bid dat je op een dag je gezin weer zal zien.

  The Chinese Room met zijn reputatie voor briljante werelden, audio van wereldklasse, bijzondere verhalen en uitstekende acteurs, levert een symfonie van actie, opwinding, vertedering en verwondering.

  BELEEF DE HORROR
  Dit meeslepende verhaal over een ramp aan boord van een voortreffelijk nagebouwd olieplatform op de Noordzee heeft een authentieke cast van Schotse acteurs. Ervaar de schoonheid en woestheid van de zee terwijl het een van de sterkste bouwwerken van de mensheid en de standvastige crew uiteen rijt.

  ONTSNAP VAN HET OLIEPLATFORM
  Geen wapens. Geen speciale krachten. Alleen je gezonde verstand en vastberadenheid. Vecht om te overleven op een onstabiel olieplatform waar één verkeerde stap je laatste kan zijn.

  ZIE JE ANGST ONDER OGEN
  Iets heeft je thuis in een nachtmerrie veranderd, waar het bekende plotseling bedreigend is en waar een geluid in het donker je overspoelt met angst. Weersta de drang om terug te gaan. Zie het onbekende onder ogen.

  Gegevens

  Datum:
  juni 18
  Evenement Tags:
  , , ,