More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Sand land

  april 26

  €69,99

  Stap in een woestijnwereld waarin zowel mensen als demonen lijden onder enorme watertekorten – SAND LAND. Maak kennis met de Duivelprins Beëlzebub, zijn metgezel Thief en de onverschrokken sheriff Rao, en ga met ze op een buitengewoon avontuur om de in de woestijn verborgen legendarische bron te vinden. Het einde is nog maar het begin, want achter dit uitgedroogde gebied ligt een nieuw rijk dat je kunt verkennen.

  In deze actie-RPG kom je in een nostalgische en hartverwarmende wereld terecht, gecreëerd door Akira Toriyama, waar jij de hoofdpersoon Beëlzebub wordt. Leer hoe je zijn krachten kunt beheersen en voer je gezelschap van heroïsche buitenbeentjes aan die de legendarische wereld van SAND LAND verkennen. Pas op voor de vele gevaren in de wereld. Het zal niet gemakkelijk zijn de bron te bereiken met al die bandieten, wilde dieren en de Royal Army! Ga met beleid te werk en gebruik je verbeelding om met behulp van een breed scala aan combinaties van onderdelen tanks en andere voertuigen te bouwen waarmee je door dit uitgestrekte land kunt trekken.

  ONVOORSTELBARE VOERTUIGEN
  Ontgrendel voertuigen die verbeterd kunnen worden met verschillende mechanische onderdelen, zoals wapens, motoren en veringen. Ontwerp en bestuur allerlei voertuigen, waaronder gevechtstanks met krachtige kanonnen, motorfietsen die door woestijnen scheuren en Jump-bots die over rivieren stuiteren om alle uithoeken van het continent te verkennen.

  WORD DE REDDER DIE DE WERELD NODIG HEEFT
  Ontwikkel je basiskamp in de stad Spino, terwijl je relaties opbouwt met haar inwoners. Zie hoe de stad en haar capaciteiten groeien, terwijl je de verbannen mensen uit de woestijn naar Spino brengt. Luister naar hun verzoeken en wensen en ontgrendel nuttige materialen en mogelijkheden van de stad.

  GA OP AVONTUUR ACHTER DE DUINEN
  Reis door het SAND LAND en zijn ravijnen, onthul de geheimen ervan, overwin alle obstakels en vind de ingang naar een onbekende wereld.

  Gegevens

  Datum:
  april 26
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  prijs
  69,99
  Onbeperkt