More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Flintlock: The Siege of Dawn

  juli 18

  €39,99

  De makers van Ashen, indiegame-studio A44, hebben een explosieve Souls-lite gemaakt waarin goden en geweren het uitvechten voor de toekomst van de mensheid.

  De Door to the Great Below is geopend en de goden hebben hun legers des doods opgeroepen. Het land van Kian is getroffen door oorlog. De stad Dawn is zo goed als vernietigd. Het is tijd voor het coalitieleger om terug te vechten. Omarm vergelding, buskruit en magie en ga op een epische reis om de goden te verslaan, de deur te sluiten en de wereld terug te krijgen.

  Je strijd begint nu.
  Dood. Alle. Goden.

  Een unieke vriendschap
  Treed in de voetsporen van Nor Vanek, een elite-lid van het coalitieleger, en werk samen met Enki, een mysterieuze, vosachtige metgezel, om wraak te nemen tegen de goden. Enki is je gids en deelt zijn kennis van de wereld met je. Dankzij jouw strijdvaardigheden en reismogelijkheden, gemengd met zijn magische krachten zijn jullie een indrukwekkend duo.

   

  Gegevens

  Datum:
  juli 18
  Kosten:
  €39,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar