More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Dungeons of Hinterburg

  juli 18

  GENIET VAN JE BRUTE VAKANTIE!

  Gewapend met een zwaard en een toeristische gids verken je het prachtige bergdorp Hinterberg en ontdek je de magie die in de dungeons verborgen ligt! Leer magie, los puzzels op, versla monsters, dit alles en nog veel staat je te wachten in Hinterberg!

  Verken de Alpen

  Snowboard over een gletsjer, zipline door het bos, beklim een berg of drink een kopje koffie bij het meer… Er is van alles te doen terwijl je op zoek bent naar de volgende dungeon!

  Slacht in stijl

  Monsters loeren om elke hoek in Hinterberg en je zwaard en magische vaardigheden zijn essentieel om ze op afstand te houden. Maak gebruik van de wind, tover een snowboard uit de lucht of bevries je vijanden in een geleiblok!

  Puzzel je een weg naar buiten

  Voor het trotseren van een dungeon is meer nodig dan geavanceerde sportkleding en een goede zwaardarm. De dungeons van Hinterberg zitten vol puzzels die je zullen verrassen en uitdagen. Gebruik je hoofd, je magische vaardigheden en alle trucs die tot je beschikking staan om ze op te lossen!

  Ontmoet de locals

  Breng je nachten door met het smeden van vriendschappen met de lokale bevolking en avonturiers! Sommigen zullen je nieuwe trucs leren, anderen zijn er alleen voor selfies… Maar goede relaties maken je verblijf niet alleen onvergetelijker, ze zijn essentieel om een betere slachter te worden!

  Gamedetails

  Dungeons of Hinterberg is een actie-RPG gemengd met sociale sim-elementen die zich afspeelt rond het dorp Hinterberg, een nieuwe toeristische hotspot in de idyllische Oostenrijkse Alpen! Na de plotselinge verschijning van magie komen avonturiers van over de hele wereld naar het dorp voor een Slaycation.

  Je speelt als Luisa, een opgebrande rechtenstudente die een pauze neemt van haar snelle zakelijke leven om de Dungeons of Hinterberg te veroveren. Er zijn genoeg dungeons te vinden en avonturen te beleven in Hinterberg. Wordt Luisa op haar eerste dag de laan uitgestuurd of heeft ze het in zich om een Master Slayer te worden? Daar kom je maar op één manier achter…

  Gegevens

  Datum:
  juli 18
  Evenement Tags:
  , , ,