More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  DRAGON BALL: Sparking! ZERO

  oktober 11

  €79,99

  DRAGON BALL: Sparking! ZERO neemt de legendarische gameplay van de Budokai Tenkaichi-serie en tilt deze naar ongekende nieuwe hoogten. Ontmoet een ongelooflijke selectie speelbare personages en leer met ze te werken. Ze hebben elk hun eigen kenmerkende vaardigheden, transformaties en technieken.

  Maak de verwoestende krachten van de sterkste vechters die ooit verschenen zijn in DRAGON BALL van jou!

  ADEMBENEMENDE 3D-GEVECHTEN
  Neem deel aan bloedstollende, razendsnelle 3D-gevechten die trouw blijven aan de anime en videogameserie, met adembenemende beelden en authentieke gevechtstechnieken zoals stralenbotsingen, sprintaanvallen, bewegingen die zo snel zijn dat je ze niet ziet en planeet-verwoestende ultieme aanvallen.

  TEGENSTANDERS MAKEN JE STERKER
  Daag andere spelers online uit om je vaardigheden te testen, of ga offline met vrienden zitten om je vaardigheden aan te scherpen, exclusief in de Hyperbolic Time Chamber! Vecht je een weg om kampioen te worden in verschillende toernooispeltypen en met verschillende overwinningsvoorwaarden.

  BAAN EEN NIEUW PAD
  Win de gevechten boordevol actie uit het populaire originele verhaal, of ontdek en ontgrendel nieuwe ontmoetingen voor je favoriete Z-Fighters en meer. Beleef je favoriete momenten uit de serie opnieuw met tussenfilmpjes die je kunt ervaren vanuit het perspectief van acht personages!

  MAAK, SPEEL EN DEEL
  Speel je favoriete gevechten uit het DRAGON BALL-verhaal na, of organiseer het gevecht van je dromen met je favoriete personages! Deel je creaties met andere fans en ervaar de gevechten die tot leven worden gebracht door de verbeelding van spelers over de hele wereld.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 11
  Kosten:
  €79,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar