More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  CYGNI: All Guns Blazing

  augustus 6

  €29,99

  Een meedogenloze aanval van oogstrelende visuals, oorverdovende soundscapes en geestverruimende actie maakt CYNGI tot de avant-garde van de volgende generatie shoot-em ups.

  Gameplay
  Compleet uitgerust duik je in een lucht vol gevaar in een eindeloos gevecht om te overleven. Kies uit wapens of verdediging en ga meedogenloze golven van vijanden in de lucht en op de grond tegemoet. Upgrade je schip met nieuwe tech en haal kolossale alienbazen neer tijdens instinctieve gevechten; doe wat ervoor nodig is om te overleven.

  CYGNI is een spannende ruimteshooter die het genre uitbreidt tot een ervaring van de volgende generatie.

  Ontdek de wereld van Cygni Prime
  Met een kamp tussen de overblijfselen van een lang vergeten beschaving op de planeet CYNGI krijgen de aardekrachten te maken met een verschrikkelijke aanval van een oersterk, biomechanisch alienras. Als een van de laatste piloten op het laatste voertuig van de vloot ben jij de enige verdediging tegen dit boosaardige bombardement van aliens.

  Gegevens

  Datum:
  augustus 6
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar