More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Braid, Anniversary Edition

  mei 15

  Manipuleer de tijd om subtiele platformpuzzels op te lossen in deze update van de indieklassieker ‘Braid’, met gloednieuwe vormgeving en uitgebreid commentaar van de maker. Reis vanuit een huis in de stad door een reeks onderling verbonden werelden waar de tijd zich vreemd gedraagt, op zoek naar een mysterieuze prinses. Onderweg word je met herinneringen en dingen geconfronteerd waar je nog steeds spijt van hebt. Deze Anniversary Edition-remaster van het bekroonde platformspel bevat volledig opnieuw geschilderde graphics in hoge resolutie, nieuwe geluidseffecten en uitgebreid audiocommentaar.

  MANIPULEER DE TIJD OM VERDER TE KOMEN
  Spoel terug, pauzeer en gebruik de raadselachtige eigenschappen van de tijd in elke wereld om door prachtig vormgegeven omgevingen te rennen en springen. Vermijd gevaren, ontgrendel deuren en verzamel puzzelstukjes om in elkaar te zetten. Als je op een bepaalde puzzel blijft steken, kun je gerust verder gaan en later terugkomen.

  GLOEDNIEUWE VORMGEVING Dit is het spel dat je je herinnert, met alle originele uitdagingen en dezelfde beklemmende, suggestieve muziek, maar pixel voor pixel opnieuw geschilderd zodat elke zorgvuldig gerenderde wereld tot leven komt in hoge resolutie. Nieuwe visuele details, geanimeerde penseelstreekeffecten en vernieuwde geluiden dragen bij aan de meeslepende ervaring.

  NEEM EEN KIJK(JE) ACHTER DE SCHERMEN Verken het meest uitgebreide ontwikkelaarscommentaar ooit in een spel, met meer dan 12 uur opgenomen inzichten en gesprekken van ontwikkelaar Jonathan Blow, tekenaar David Hellman en meer leden van het creatieve team van ‘Braid’. Navigeer door een nieuwe wereld in het spel, dat ook nieuwe puzzels en herontwerpen van klassieke puzzels bevat. – Een spel van Thekla, Inc.

  Gegevens

  Datum:
  mei 15
  Evenement Tags:
  , , , ,