Xbox One X enhancement patch voor Ghost Recon: Wildlands blaast je omver

Xbox One X in volle glorie!

Eindelijk beelden van de Xbox One X enhancements voor Ghost Recon: Wildlands! Jongens, wat een graphics!

Nog steeds één van de beste games dit jaar, Ghost Recon: Wildlands! Een prachtige single- en multiplayer game en voor mij persoonlijk één van de beste Ubisoft games van de laatste jaren. De graphics vielen mij enigszins tegen bij de launch op de Xbox One. Eigenlijk is het gewoon huilen geblazen als je eerst beelden hebt gezien van de game op de pc met ultra-settings. Op de Xbox One zag het er qua view distance echt wel indrukwekkend uit, maar karteltjes overal en uitgesmeerde textures in de verte. Gelukkig hebben we nu de Xbox One X!

Pracht en praal

Kijk even naar de beelden hierboven! Eindelijk is alles veel scherper geworden en zijn de textures niet meer uitgesmeerd. De landschappen zien er duidelijk veel indrukwekkender uit en met HDR heb je mooiere kleuren. Zal het native 4k zijn? No fucking way. Dat geloof ik niet. Met zo’n grote wereld is het zelfs voor de Xbox One X niet mogelijk om dit native 4k te draaien of op 60fps met zulke graphics. Daar zullen we nog een generatie voor moeten wachten (of een hele dikke videokaart in je pc van 600 euro).

Maakt verder niet uit denk ik, voor open wereld games is dit goed genoeg! Kijk maar naar AC: Origins die 4k checkerboarding heeft.

Samen met de patches en toegevoegde content voor Ghost Recon: Wildlands is het misschien wel weer eens tijd om de game op te pakken! Ik speel het nog regelmatig omdat ik de game echt heel erg waardeer. Maar voor de mensen die ‘m al hebben uitgespeeld. Misschien nog eens met een vriend een paar drugsbazen neerhalen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments