Xbox Avatars bijna terug van weggeweest

Tijdens de E3 van vorig jaar kondigde Microsoft de terugkeer van de Avatars al aan. In November zei men dat we ze begin 2018 konden verwachten. Tijd om ze te verwelkomen?

Binnenkort zullen ze te gebruiken zijn, de nieuwe gepimpte avatars. De bovenstaande video die net gelekt is geeft ons de indruk dat het wachten voorbij is. Officieel weten we nog niets.

Helaas blijft het hier bij want over de geruchten van een Career systeem die aan deze Avatars vast zou zitten is nog niets bekend. Volgens Windows Central zou dit Career systeem ervoor zorgen dat je profiel levels zou krijgen. Door het verhogen van je level zou je allerlei cosmetische zaken voor je Avatar kunnen scoren. Deze loot boxes zijn niet te koop al laat de video wel een deel zien waarin je Purchases oftewel aankopen kan doen. Het is natuurlijk mogelijk dat dit hele Career verhaal nooit het licht zal zien.

De nieuwe Avatars doen wat de oude ook al deden. Zo kunnen ze willekeurig op je dashboard te zien zijn, kan je ze als profiel en gamecharacter in bepaalde games gebruiken. Volgens The Verge hebben medewerker van Xbox al toegang tot deze Avatars en het bericht gaat dat leden van het Xbox Insider Program ook eerder toegang gaan hebben tot deze mannetjes en vrouwtjes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments