The Turing Test komt 30 augustus naar de Xbox One

In de first-person puzzel-game The Turing Test los je puzzels op die alleen door een mens opgelost kunnen worden. De game verschijnt 30 augustus.

Bulkhead Interactive, ontwikkelaar van first-person puzzel-game Pneuma: Breath of Life, liet hun nieuwe puzzel-game tijdens de E3 zien op de PC Gaming Show. Nu is de game met trailer en releasedatum te aanschouwen.

De futuristische first-person shooter met een moderne industriële look, witte glanzende panelen en een pistool waarmee je de puzzels oplost doet is natuurlijk een directe rip-off van Portal. Dat je telkens in een kamer komt waar je weer een nieuwe puzzel moet oplossen doet ook weinig origineel aan.

Maar dat boeit geen ene fuck, want een Portal 3 was er ook ingegaan als koek. Deze game ziet er, net zoals Pneuma, goed verzorgd uit dus meer dan genoeg redenen om de game in te duiken. Hopelijk vinden we dan een origineel verhaal waarom ze je (alweer) in een real-life rattendoolhof hebben gestopt. En kun je met de EMT (Energy Manipulation Tool) de uitgang vinden? Ben je een puzzelaar?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments