Vanaf 24 september kun je je verbijten met The Surge 2. Ontwikkelaar Deck13 komt vandaag met een zeer informatieve trailer over de aanstaande actie hit.

In de trailer zijn veel details gestopt over nieuwe en terugkerende mechanics in The Surge 2. Als je het mij vraagt belooft de game in alle opzichten een behoorlijke verbetering te worden ten opzichte van deel 1.

Deck13 benadrukt de keuzevrijheid als het aankomt op het uitrusten van je karakter en de vrijheid die je geniet in het hanteren van jouw eigen speelstijl. Verder biedt de ontwikkelaar spelers steun tijdens de gevechten, bijvoorbeeld in de vorm van indicatoren die je helpen tijdens het afweren van een aanval. De game is hiermee geschikter gemaakt voor een groter publiek.

Het zal me benieuwen hoe Deck13 dit heeft gebalanceerd. Het lijkt er op dat ze gamers die tijdens het spelen enkel en alleen afgaan op hun eigen vaardigheid, belonen. Een veelgehoorde kritiek op vergelijkbare games als Sekiro is dat deze te moeilijk worden bevonden. De fans zijn er daarentegen huiverig voor dat de game makkelijker gemaakt wordt, wat de ervaring zou kunnen verpesten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments