Sean Bean is eerste Elusive Target in Hitman 2

Wanneer Sean Bean op het witte doek verschijnt dan is de kans erg klein dat hij het tot de aftiteling haalt. Aan jou de eer om deze traditie in Hitman 2 in stand te houden.

Je zou zeggen dat de talloze manieren waarop Sean Bean tot een einde is gekomen in film en tv wel een keer ophouden. Hetzij met verschillende wapens, grote machines, verdronken, doorboord met pijlen, onthoofd, van een helikopter of door koeien van een rotswand gedrukt(?!).

Als het aan de makers van Hitman ligt wordt deze lijst verder aangevuld. Vanaf 13 november, kunnen we aan de slag met Hitman 2 waarin Sean Bean de eerste Elusive Target is. Aan jou de schone taak om hem kundig om het leven te brengen.

Elusive Targets zijn missies die in de vorige Hitman als z’n introductie deden. Een Elusive Target-missie is eenmalig te spelen en treedt slechts eens in de zoveel weken op. Het doelwit is niet via Insinct Mode te vinden, maar moet echt gezocht worden middels de clues die in het level worden gegeven. In mijn opinie is het de beste Hitman-ervaring die je kunt krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments