Schilderachtige omgevingen in Eastshade

Het kleurrijke en fantasievolle open-wereld avontuur Eastshade komt op 21 oktober uit voor Xbox One. Hiervoor was de game alleen op de pc te spelen. Is het een plaatje? Bekijk het in de prachtige trailer.

In Eastshade speel je als een reizende schilder en volg je de laatste wensen van je moeder op. Ze heeft als wens dat je op reis gaat naar het karakteristieke eiland Eastshade en daar een aantal bijzondere landschappen schildert. Ook ga je vrienden maken en geheimen ontdekken.

De gameplay is een combinatie van een walking simulator met RPG elementen. Je gaat zelf de schildersmaterialen verzamelen. Je zoekt canvas, penselen en werkmaterialen om te kunnen schilderen. Een schilderij maak je door de omgeving te vangen (een soort foto). Daarna zal dat gedeelte van het landschap op het doek verschijnen.

Leg de wonderschone wereld vast op het doek

De bewoners van het eiland lijken allemaal af te stammen van apen, vogels, herten en beren. Naast de hoofdtaak om voor je moeder schilderijen te maken, zijn er tal van side quest. In de trailer wordt de rustige sfeer van de game nog eens versterkt door de achtergrondmuziek.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments