Review: Subnautica – Below Zero

Inmiddels 5 jaar na release van Subnautica brengen de ontwikkelaars van Unknown Worlds Entertainment een sequel op de Xbox uit. Weet Subnautica: Below Zero de verwachtingen waar te maken? In bovenstaande videoreview bespreken Jeff en Rik hun indrukken.

Subnautica: Below Zero is net als haar voorganger een onderwater adventure game en speelt zich af op planeet 4546B, een buitenaardse oceaanwereld. Jij speelt in de rol van Robin Ayou en bent naar 4546B vertrokken om de dood van je overleden zus Sam te onderzoeken. In jouw zoektocht moet je zien te overleven door de wereld te verkennen, materialen te verzamelen en te craften. Door steeds nieuwe materialen te maken kun je nieuwe delen van de wereld ontdekken en leer je meer over Planeet 4546B en de dood van je zus.

RECENSIES OVERZICHT
Review: Subnautica - Below Zero
8.0
review-subnautica-below-zero<b> Subnautica: Below Zero </b><br> Met Subnautica: Below Zero weten de ontwikkelaars van Unknown Worlds Entertainment een prachtige wereld neer te zetten waar veel te verkennen is. De wereld voelt compact aan, maar ontvouwt zich gaandeweg de 15 uur speeltijd tot een waar visueel en verhalend spektakel. De vormgeving van de wereld, de kleuren en met name het sound design blinken uit en compenseren voor de soms wat onduidelijke zoektocht in de diepste krochten van planeet 4546B. </br> </br> <b>Plus</b></br> + Prachtige wereld <br> + Goed uitgewerkte survival elementen<br> + Interessant en meeslepend verhaal <br> + Sound, design en muziek <br> + Building <br> + Veel te verkennen en ontdekken <br> + Voice-acting <br> + Prijs van 30 euro <br> </br> <b>Redelijk</b></br> +/- Balans tussen verhaal en exploratie/crafting. Je kunt verhaal snel uit het oog verliezen <br> +/- Map markers waren welkom geweest <br> +/- Besturing door de menu's heen <br> </br> <b>Min</b></br> - In de eerste paar uur is het zoeken wat er moet gebeuren<br> - Mis een duidelijk quest menu (eventueel als optie) <br>
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments