Releasedatum Trials Rising bekend!

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat Trials Rising, het laatste deel in de al lang lopende franchise van RedLynx, gelanceerd wordt op 12 februari van volgend jaar. 

Houston, we have a problem!

Na al dat maffe science fiction gedoe in Trials Fusion gaan we volgend jaar weer veilig terug naar planeet aarde, met locaties als de Grand Canyon, de Eiffeltoren en Mount Everest. Daarnaast kunnen we de lokale en online multiplayer weer verwachten, waarbij Trials Rising zelfs een volledig nieuwe modus zal bevatten. De modus, genaamd Tandem Bike, vereist twee spelers die vervolgens afzonderlijk 50% van één motor besturen. Je zult hierdoor nauw moeten samenwerken om het einde van de levels te kunnen behalen.

Tijdens de onthulling van Rising op de E3 laatst, werd er direct al bekend gemaakt dat de game een heuse beta zal gaan krijgen. Vandaag is onthuld dat deze gesloten beta van 13 tot 16 september speelbaar zou zijn. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn is het wel van belang dat je je even via dit linkje inschrijft. Als je vervolgens tussen de gelukkigen zit krijg je persoonlijk bericht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments