Zit je op Kingdom Hearts 3 te wachten of sta je op het punt de game te starten? Het verhaal niet helder of de serie nooit eerder gespeeld? Square Enix praat je bij.

Met Kingdom Hearts uit 2002 is het huwelijk tussen Square Enix en Disney langlopend. En met meer dan tien titels in de Kingdom Hearts serie is het huwelijk ook succesvol te noemen. De lopende Kingdom Hearts verhaallijn waar met (nagenoeg) elk deel vanaf 2002 wat aan wordt toegevoegd wordt de Dark Seeker Saga genoemd.

Kingdom Hearts 3 is het slotstuk, de finale, van de Dark Seeker Saga. Het verhaal willen volgen is best een opgave. Niet alleen omdat de serie al bijna 20 jaar loopt, maar ook door het grote aantal verschillende platformen waar delen voor zijn uitgebracht. Bovendien zijn de delen niet in chronologische volgorde uitgebracht.

Square Enix biedt uitkomst als je je wil voorbereiden op Kingdom Hearts 3. Met de vijfdelige serie ‘Memory Archive’ wordt je in een kleine 20 minuten bijgepraat over het verhaal tot nu toe. Wel zo fijn! Zeker omdat Kingdom Hearts 3 het enige deel is dat is uitgebracht voor de Xbox.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments