GreedFall laat nieuwe trailer zien bij Inside Xbox

De nieuwste trailer voor de RPG Greedfall draait om relaties. Je gebruikt jouw diplomatieke vaardigheden en privileges om mannen en vrouwen bij je party te trekken. Doe je dat lekker dan heb je zomaar kans dat je op een heel andere manier aan je trekken komt.

Ontwikkelaar Spiders benadrukt in hun nieuwste trailer het belang van het onderhouden van relaties met jouw groepsleden. Ze kennen elk hun eigen vechtstijl maar kunnen eveneens hun steentje bijdragen buiten de gevechten, bijvoorbeeld in de vele gesprekken die je als diplomaat voert.

Maar let op, als je op een bepaald moment niet door een deur kunt met een van hen is het misschien beter om ze even niet met je mee te nemen bij de eerstvolgende uitdaging. Je hebt namelijk kans dat ze roet in jouw diplomatieke eten gooien door uit irritatie expres een verkeerde opmerking te plaatsen of je op een andere manier te sarren. Negeer je ze dan weer te lang, dan heb je kans dat ze je de rug toekeren. Net echt. In de trailer maak je kennis met vier mogelijke companen: Petrus, Síora, Aphra en Kurt.

De game verschijnt op 10 september. Een erg lekkere maand wat betreft releases, heeft Greedfall jouw aandacht?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments