Corners en vrije trappen vernieuwd in gelekte FIFA 17 beelden

Het Europees Kampioenschap voetbal is in volle gang en ook wij Nederlanders kijken naar het EK, ook al is dat met jaloezie. Toch is elke voetbalfan in Nederland blij, want beetje bij beetje komt er steeds meer informatie vrij over FIFA 17. Op YouTube is nu een video online die FIFA 17 in volle glorie laat zien.

In het beginscherm is weinig veranderd. Zo zien wij een lichte verandering qua design in het menu waar jij je opstelling kan veranderen. De echte veranderingen treden pas op als de wedstrijd begint. Op het eerste oog is er is bijna geen verandering te zien, vanaf bovenaf lijken de graphics nog steeds hetzelfde als in FIFA 16. Uiteindelijk zien wij echt de vernieuwing als er ingezoomd wordt op de spelers. De spelers zien er levensechter uit, hebben emotie en zijn niet meer zo statisch als in FIFA 16, iets wat ikzelf al een gehele verbetering vind, want voetbal is emotie.

cornerfifa17

De corners zijn ook veranderd, je kan nu kiezen waar de bal terecht moet komen en hoe langer je X-knop ingedrukt houdt, hoe krachtiger je corner kick wordt (wat in eerdere versies ook zo was). De vrije trappen zien er ook anders uit, je kan nu kiezen vanuit welke camera hoek je de vrije trap wilt nemen met LS en met de ball indicator kan je kiezen waar je de bal wilt plaatsen. In FIFA 16 had je nog steeds een indicator waarmee je de penalty kon timen, kreeg je het balkje in het groen, dan nam je een goede penalty. Het ziet er naar uit dat dit ook weg is, bij de penalty van Ibra zien wij namelijk geen indicator meer. Zo te zien krijg je dus iets meer controle in dode spelsituaties.

Rooney-FIFA17

Het ziet er naar uit dat FIFA 17 de nodige veranderingen gaat brengen, over gameplay kunnen wij nog weinig zeggen, omdat wij de game simpelweg zelf nog niet gespeeld hebben. Degene die commentaar levert op deze video zegt wel dat de passes nauwkeuriger zijn geworden en dat je geduld moet hebben. Ik vind zelf dat de game er een stuk beter uit ziet, zeker als er ingezoomd wordt op de spelers, Rooney ziet er niet meer uit als 25, maar je ziet dat die ouder is dan andere spelers op het veld. Het lijkt erop dat FIFA 17 meer realisme gaat geven in gameplay, maar ook in graphics. Nu alleen nog hopen dat de Jupiler League in FIFA 17 zit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments