Borderlands 3 easter eggs in Battleborn tonen meer details over de game

You are the bandit, and I am the g*d damn hero!

Zet je alu-hoedje maar op en pak je vergrootglas maar, tijd om easter eggs van Battleborn over Borderlands 3 onder de loep te nemen!

De redactie kreeg een anonieme tip (ok grapje, het was Mentalmars) over een video op YouTube waar haarfijn wordt verteld wat voor easter eggs er in Battleborn zitten verscholen die naar Borderlands 3 verwijzen en nieuwe details van de game. Krijgen we nieuwe vaults, nieuwe planeten en nieuwe bad guys? Bekijk de video hierboven even en oordeel zelf wat je van de easter eggs vindt.

Beelden van nieuwe engine

Niet geheel on-toevallig werden er laatst beelden laten zien op de Game Developers Conference die de nieuwe engine van Gearbox Software tonen. Het is maar een ”techdemo”, maar lijkt verdacht veel op een Borderlands game. Het valt wel tegen (het lijkt op Borderlands 1 i.p.v. nieuwe graphics). Maar toch wist de insider bij Gearbox te vertellen dat de kwaliteit over het algemeen hoger ligt dan de screens hieronder. Vooral de ontwikkelaars zijn blij met de nieuwe tech. De rendering is een stuk beter, vloeiender en dynamisch. Het voelt voor hen als een nieuwe doorbraak. Dat geeft hoop.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments