Action-RPG Indivisible nu beschikbaar

Wat krijg je als je actie-RPG/platform elementen met schitterende handgetekende graphics en unieke real-time gevechtsmechanics met elkaar mixt? Nou, de game Indivisible!

Het verhaal draait om Ajna, een dappere meid met een rebels karakter. In de buitenwijken van een provinciaal stadje wordt Ajna opgevoed door haar vader. Plotseling neemt haar leven een chaotische wending als haar huis wordt aangevallen en een mysterieuze kracht in haar ontwaakt.

Verschillende culturen en mythologieën zijn inspiratie voor een enorme fantasiewereld, characters en de grafische vormgeving in deze game. Tijdens haar avontuur ontmoet Ajna een scala aan ‘Incarnations’: mensen die ze absorbeert en weer kan laten verschijnen om aan haar zijde mee te vechten. Er is een groot aantal inzetbare Incarnations en allemaal hebben ze hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Terwijl ze mensen uit verre landen met elkaar verenigd, leert Ajna over zichzelf, de wereld waarin ze leeft en nog veel belangrijker, hoe ze die kan redden.

indivisible xbox one battle

De game heeft handgetekende en geanimeerde tussenfilmpjes gemaakt door Studio Trigger (Kill La Kill) en Mees (Apex Legends, Rick en Morty). De game is een 2D-platformer met een vechtsysteem die is geïnspireerd door de cult-klassieker Valkyrie Profile.

Wil je Indivisible van ontwikkelaar Lab Zero Games spelen? Dat kan want de game is sinds 8 oktober beschikbaar in de Xbox Store!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments