Nu wil het wel eens voorkomen dat, met alle digitale content op je harde schijf, de Xbox One aardig vol dreigt te raken. Ook de drie USB poorten zijn dan soms wat aan de karige kant. Gelukkig is er nu een oplossing!

Collective Minds heeft meer details vrijgegeven over hun nieuwe 2,5 inch Hard Drive bay voorzien van 3 USB 3.0 aansluitingen, oftewel de Media Hub. De Hub is voorzien van een high speed SATA Hard Drive interface. De Media Hub is te verkrijgen via de fabrikant zelf. Hieronder alvast wat foto’s van dit leuke hebbedingetje.

Je kan bijna elke interne SATA hard-disk (SSD, Hybrid, and Standard) in de behuizing doen zolang het maar een 2,5″ hard-disk is en het minstens een capaciteit van 256 GB heeft. De Media Hub kan je aan de zijkant van de console vastmaken en heeft dezelfde kleur en design als de Xbox One. Dit maakt het een mooi geheel. Zoals eerder beschreven en te zien was, krijg je er gelijk 3 USB poorten aan de voorkant bij zodat je meerdere devices (of controllers) op de Xbox One kan aansluiten.

Voor diegene die het nog niet wisten, eerder was het nog niet mogelijk om gemakkelijk toegang te krijgen tot de Xbox One hard-drive en moest men met externe hard-disks aan de slag. Nu is dit met de Media Hub verleden tijd en kan je een extra interne schijf aan je Xbox hangen.

Wil je er gelijk eentje kopen voor nog geen 30 euro ex verzendkosten, check dan deze link.

 

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Thijs Van Abs
8 jaren geleden

Zo dan! Nog best handig op zich. Maar je klinkt zo’n hdd alleen maar vast in die hub en klaar? Hoe herkent de One die hdd? Want hij zit nergens met bekabeling aangesloten toch?

Bas Guyt
Bas Guyt
8 jaren geleden

Dit klinkt goeeeed!

Thijs Van Abs
8 jaren geleden

Heel erg nice als het allemaal goed werkt ook, want een interne HDD is altijd goedkoper en hoeft niet elke keer zo’n externe HDD mee te sjouwen als je naar een LAN weekend gaat etc. 🙂

Ik heb op dit moment een vrij grote externe HDD van 3TB, maar ik ga dit ding wel in de gaten houden.

Bennie Hagenaar
Bennie Hagenaar
8 jaren geleden

Dat ziet er goed uit zeg en dat voor 30 euro ben benieuwd hoe lang ze deze prijs blijven hanteren?

Rob
Beheerder
Rob
8 jaren geleden

Voor 30 euro heb je alleen de behuizing. Er moet dan nog een HD in 😉 En de verzendkosten vanuit Canada.