Ben je een beetje klaar met de Elite controller en voldoet deze toch niet helemaal aan je verwachtingen dan komt er nu een concurrent aan.

Razer heeft de Wolverine Ultimate aangekondigd. Een controller die je zowel op je Xbox One als op je pc kan gebruiken. Het moet de meest aan te passen controller ooit worden. De Wolverine wordt geleverd met een software pakket, Razer Synapse for Xbox. Net zoals zijn Windows versie zal Synapse het mogelijk maken om de controller direct vanaf de Xbox One aan te passen. Zelfs de lichtbalk is met meer dan 16 miljoen verschillende kleuren te veranderen.

Daarnaast heeft de Wolverine twee D-pads, een rij aan thumbsticks in verschillende hoogtes en vormen en zes remappable triggers en buttons die je gewoon tijdens het spelen kan aanpassen. De controller heeft ondersteuning voor Chroma waardoor ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om, kijkend naar wat er in de game gebeurt, effecten in de lichtbalk te laten gebeuren. Je moet hier denken aan kleuren, helderheid of zelfs animaties. Iets wat de PS4 al kan laten zien.

De Razer Wolverine Ultimate moet later dit jaar uit gaan komen maar hij kost wel een leuke duit namelijk net geen 180 euro. Maar goed, dan heb je ook wat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments