Batterijen altijd leeg net als je probeert te vluchten voor de vijand of je tegenspeler in de buurt van het doel komt? Misschien is dit iets voor je.

Na ons vorige tech artikel over de HD uitbreiding is ons oog weer op een andere gadget gevallen die, net zoals de Hard Drive Bay, aan de zijkant van je Xbox gemonteerd kan worden. Het is de Modular Power Station for Xbox One van het bedrijf Nyko.

Het bestaat uit een box die eenzelfde design heeft als je Xbox en aan de zijkant kan worden gemonteerd. De USB 3.0 aansluiting wordt hierbij gebruikt om de Power Station van stroom te voorzien. De box heeft ruimte voor 2 bijgeleverde battery packs die in de daarvoor behorende oplaadruimtes kunnen worden gelegd. Zo heb je altijd snel toegang tot opgeladen batterijen. Het Station heeft 2 indicatoren aan de voorkant die de laadstatus van je batterijen laten zien.

Als je het zo ziet, is het een mooi vormgegeven vervanging van je normale batterijoplader. Het enige wat ik erin mis is het doorvoeren of een uitbreiding van de USB 3.0 poort. Hierdoor kan je alleen nog de USB poorten aan de achterkant gebruiken. De Power Station is op bij meerdere internetwinkels te koop voor nog geen 25 euro (ex verzending).

Is dit iets wat je zou aanschaffen? Of is je huidige oplader voldoende? Laat het ons weten hier op XboxNederland.nl of op onze Facebookpagina.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Ik zie een gat in de markt. Als we nu alles combineren, een HD extra usb 3 porten en accu oplader en het dan voor 34,95 verkopen. Ik zeg doen!!!!

Martin Katerberg
Martin Katerberg
9 jaren geleden
Antwoord aan  Josuakun

Haha dan is de Xbox One een meter breed maar dan heb je ook wat.