Een goede controller voor je Xbox is een vereiste. Gelukkig maken steeds meer grote merken controllers, ook voor de Xbox. Die van NACON zijn al een tijdje bekend bij de PlayStation-spelers. Maar dat gaat veranderen.

NACON kondigt met grote trots aan dat de Pro Compact Controller Designed for Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc vanaf 15 maart verkrijgbaar is in Europa. Deze aanpasbare, bedrade controller is de eerste accessoire uit NACON’s nieuwe lijn van Designed for Xbox-accessoires.

De Pro Compact-controller heeft echt geprofiteerd van de gecombineerde expertise van al onze teams. Hij onderscheidt zich door zijn hoogkwalitatieve productie en de vele aanpassingsmogelijkheden die hij biedt – alles wat je verwacht van een professionele controller. Na vele maanden hard werk, zijn we erg trots en enthousiast om deze opwindende nieuwe reeks voor de Xbox-community te lanceren.

aldus Yannick Allaert, Director of Accessories Development bij NACON

Advanced Mode – aanpassingsopties onder je vingertoppen

In de Standard Mode heeft de Pro Compact de traditionele functies, zoals die van de nieuwe Xbox Wireless Controller, terwijl spelers met hun eigen settings kunnen spelen in de Advanced Mode. Met de Pro Compact*-app, die vanuit de Microsoft Store is te downloaden voor Xbox-consoles en Windows 10 pc’s, kunnen spelers de button mapping instellen en de gevoeligheid van elke stick en trigger aanpassen via diverse preset-profielen.

Aanvullende instellingen maken het mogelijk de stick-posities om te draaien, te kiezen tussen een D-pad met 4 of 8 richtingen, en de vibratiemotors uit te schakelen. Spelers kunnen de Pro Compact eenvoudig en rechtstreeks vanaf hun Xbox Series X|S, Xbox One of Windows 10-pc aanpassen aan hun speelstijl.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments