De Elite Controller is een alom geprezen stukje gaming gereedschap.  En ook nog eens behoorlijk goed verkocht. Xbox lijkt nu naar een versie twee te kijken.

We zijn tegen een patent opgelopen waarin er klaarblijkelijk over de volgende generatie Xbox One Elite controller wordt gesproken. Deze controller moet afneembare triggers gaan krijgen. Het zijn allemaal nog wat ruwe schetsen die we zien maar het lijkt erop dat men wel bezig is dit verder te ontwikkelen.

De patent laat zien dat de trigger door een magneet op zijn plaats wordt gehouden en dit is in lijn met alle andere losse onderdelen van de Elite. Op 15 december is het patent ingediend met deze tekst: De huidige onthulling betreft een aanpasbare game controller die één of meer verschillende wisselbare trigger-achtige bedieningen heeft die zonder gereedschap veranderd kunnen worden.

Dus je kan denken over verschillende maten of drukweerstanden. Dit is allemaal nog een concept totdat Microsoft er echt werk van maakt en daar hebben we officieel nog niets over gehoord. Misschien volgend jaar tijdens de E3?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments