Gamen in tijden van crisis – De Week met XBNL afl. 117

  De week met XBNL: Xbox en games in Nederland
  De week met XBNL: Xbox en games in Nederland
  Gamen in tijden van crisis - De Week met XBNL afl. 117
  /

  De wereld staat op zijn kop, maar de gamesindustrie bloeit. Mensen zitten noodgedwongen thuis en gamen is voor velen een uitlaatklep. Het aantal subscripties dat bij Microsoft wordt afgenomen neemt exponentieel toe, gamerscores stijgen tot ongekende hoogte en de lente aanbiedingen zijn er dit jaar vroeg bij.

  De eerste scheurtjes zijn echter ook al zichtbaar. Want waar wij als gamers noodgedwongen thuis verblijven, zitten ontwikkelaars natuurlijk ook thuis en zijn minder productief. De nodige games worden dus uitgesteld, maar moeten we ons ook zorgen maken over de release van de Series X? Uit een recent interview met Phil Spencer blijkt dat we bij Xbox wel goed zitten.

  Verder bespreken we in deze podcast natuurlijk ook weer jullie vragen en reageren we heel sportief, met een dikke middelvinger, op de 1 april grap die jullie als community uitgehaald hebben. Dus ga even lekker zitten en geniet van weer een vol uur Twentse, Brabantse en Limburgse klanken door je luidsprekers. Stay safe and game on!