Beste games van het decennium – De week met XBNL special

  De week met XBNL: Xbox en games in Nederland
  De week met XBNL: Xbox en games in Nederland
  Beste games van het decennium - De week met XBNL special
  /

  Afgelopen week werd niet alleen een nieuw jaar ingeluid, maar ook een nieuw decennium. Voordat we met jullie vooruit blikken op komend jaar, kijken we eerst nog een laatste keer terug op afgelopen 10 jaar. Wat waren de meest memorable games? In deze podcast bespreken we de nodige pareltjes!

  Afgelopen decennium (2010-2019) kwamen er vele games voorbij op de Xbox 360, Xbox One, One S en One X. Pareltjes als Mass Effect 2 (2010), Skyrim (2011), GTA V (2013), The Witcher 3 (2015), Forza Horizon 3 (2016) en Red Dead Redemption 2 (2018). Games waar we vele uren in hebben gestoken en met veel plezier op terugblikken.

  Maar er waren natuurlijk meerdere games die impact gemaakt hebben. Redacteur Rob vertelt over games als What Remains of Edith Funch en Hellblade. Renco neemt je mee in zijn liefde voor games van Capcom en Niels blijkt niet alleen maar fan van de The Witcher 3. Jeffrey bespreekt zijn brede smaak voor games variërend van Minecraft tot aan de Horizon-franchise en Rik voert een kort pleidooi voor games als Ori and the Blind Forest en de Life is Strange-franchise.

  Ook bespreken we in deze Podcast de verschillende top games die jullie als community genoemd hebben op Twitter, Discord, Instagram en Facebook. Kortom, ga er maar eens lekker voor zitten, want onze vijf redacteuren voorzien je in een trip down memory lane die je niet wilt missen.