Zorro The Chronicles komt in juni op de markt

Als je zo oud bent als ik, dan is Zorro iets waar je met nostalgie aan terugdenkt. De tv-serie Zorro was in de jaren 70 van de vorige eeuw een groot succes en iets waar ik met natte haartjes voor ging zitten. Maar Zorro is terug.

In Zorro The Chronicles, the game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines. Deze vermakelijke en actierijke game is gemaakt voor een breed publiek, net als het heldhaftige personage Zorro, dat al bijna een eeuw en over de hele wereld geliefd is bij jong en oud.

Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de tekenfilmserie Zorro The Chronicles. Geniet van leuke en voldoening schenkende gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor! Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen!

Zorro The Chronicles, the game is gebaseerd op de gelijknamige, populaire tekenfilmserie van Cyber Group Studios. De tekenfilmserie is genomineerd voor de 13e editie van de TV France International Export Awards en als  “Best Kids TV series” genomineerd voor de Pulcinella Awards van Cartoons on the Bay (Italië).

Deze game verschijnt in juni 2022.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments