Resident Evil 7, de horror game van Capcom staat voor een rentree. Hetzij met gewijzigde gameplay en een andere setting, toch kijken veel mensen reikhalzend uit naar de game, al ben ik sceptisch. Over Resident Evil 7 is nu interessante info opgedoken.

Resident Evil 7 zal namelijk de terugkeer van zombie-achtigen betekenen. Huh? Terugkeer? Nja, het is nog vaag. Het kan namelijk betekenen dat we weer vijanden gaan zien zoals de Los Ganados uit deel 4 of de Majini uit deel 5. Het kan echter ook betekenen dat de serie terug naar de basis gaat: zombies!

maxresdefault1

Volgens de ontwikkelaars van de game zal Resident Evil 7 ook menselijke vijanden bevatten. Ondanks het feit dat oudgedienden zoals Leon Kennedy en Chris Redfield niet in de game zitten kan dit betekenen dat we wel oude vijanden terug gaan zien. Denk bijvoorbeeld aan de Tyrant. Een ander punt waar veel over gespeculeerd wordt is het combat-systeem, iets waar we nog niks van hebben gezien. Behalve een scene waarin de hoofdpersoon met een bijl aan het raggen was. Volgens Capcom zal men ook afwijken van het actievolle concept en meer focus leggen op de beleving.

Het blijft dus nog veel speculeren. De uitgever heeft wel beloofd de komende maanden meer bekend te maken. Resident Evil 7 verschijnt 24 januari op Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments