Iedere week staat er een XBNL Originals voor je klaar. Dat zijn events in Forza Horizon 5 die voor en door de XBNL-community gemaakt zijn. Nadat we de vulkaan zo vaak hebben beklommen dat hij van ons mag barsten, is het nu tijd om terug te keren naar het verhard. Lukt het jou om de snelste tijd neer te zetten in een bestelbusje?

Het XBNL Originals #6 event zit er weer op. Dukie1987H zette de snelste tijd neer en pakt daarmee voor de derde keer op rij de titel ‘XBNL Koplamp van de Week’. Van harte gefeliciteerd! Drie lampen op een rij maakt een Tatra 87. En daarmee wordt het dus tijd dat iemand anders de felbegeerde titel gaat pakken. Dat mogen jullie deze week proberen in een evenement dat is opgezet door onze kampioen Dukie. Geeft dat hem een voordeel? Een week is lang genoeg, daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. In mijn eigen evenementen ben ik in ieder geval heel snel overklast.

OrajneMonster, Mr. RiotRick en JDM_Blackcrow hebben vaak genoeg snelle tijden laten noteren, het wordt (weer) tijd om die titel te pakken. Deze week mogen jullie los op het onverhard. Los van gebaande paden, eigenlijk, met de rallykanonnen van de jaren 80 en 90. Trouwens, ook van de bestelbusjes hebben we de beelden bewaard, mocht je benieuwd zijn hoe de snelste tijden in het zesde evenement zijn gereden.

XBNL Originals #7

Wil je ook mee doen? Dat kan als volgt:

 • Klik op de start button (volgens sommigen de hamburger button)
 • Ga naar ‘Creative Hub’
 • Klik op ‘Event Lab’
 • Klik op ‘Event Blueprints’
 • Klik op ‘Search’
 • Voer XBNL of XBNL Originals als zoekterm in OF zoek op share code 121569023
 • Klik op de XBNL Originals race aan die je wilt rijden. Deze week rijden we XBNL Originals #7, ontworpen door Dukie1987H

Wanneer moet het event gereden zijn?

Vanuit XBNL zullen we proberen om de rest van dit kalenderjaar iedere week tenminste één event voor jullie klaar te zetten. Ieder event krijgt een uniek nummer. Het event voor deze week heet XBNL Originals #7.

Waar kan ik met mijn snelle tijden flexen?

Mocht je een XBNL community event gereden hebben, dan vinden we het natuurlijk leuk om een screenshot van je snelste tijd te ontvangen. Je kunt deze in het Forza kanaal van onze Discord delen. Het idee hierbij is om daar een wekelijkse ranglijst van bij te houden en wekelijkse titels uit te reiken zoals: de XBNL-Koplamp van de Week.

Leaderboard (28-12-2021)

Wie mag zich vanaf woensdag 29 december een week lang de XBNL-Koplamp van de Week noemen? Hier de tussenstand:

 1. JDM_Blackcrow (03:47.597)
 2. Dukie1987H (03:49.985)
 3. Clenn (03:56.299)
 4. OrajneMonster (04:00.818)
 5. Dukie1987H (04:31.423) DEFAULT TIME

Je hebt nog tot dinsdag 28 december 23:59 uur de tijd om op het leaderboard vereeuwigd te worden. Heb je de race gereden? Vergeet dan niet een screenshot daarvan met ons te delen. We moeten streng zijn: screen, or it didn’t happen!

Over Forza Horizon 5

Mocht je graag met ons mee willen racen, dan kun je de XBNL Club joinen. Twijfel je nog erover om Forza Horizon 5 aan te schaffen? In onze review kun je lezen wat wij van de game vinden. Tijdens onze wekelijkse podcast hebben we ook uitvoerig onze eerste indrukken besproken. Mocht je zelf een leuke race ontworpen hebben en je wilt deze graag met ons delen? Kom dan langs op onze Discord en deel je race in het Forza subkanaal. Je bent hier ook aan het juiste adres om gezellig over Forza te praten of met andere samen een race te doen!

Hier kun je de vorige races vinden:

 • XBNL Originals #1 door CH3F NL, klik hier
 • XBNL Originals #2 door ProudWarriorNL, klik hier
 • XBNL Originals #3 door Clenn, klik hier
 • XBNL Originals #4 door JDM_Blackcrow, klik hier
 • XBNL Originals #5 door Clenn, klik hier
 • XBNL Originals #6 door Clenn, klik hier
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments