Wederom een pareltje gevonden die onze interne nerd goed doet. Een zelfreinigende kattenbak, hoe tof is dat. Persoonlijk heb ik een hekel aan de kattenbak schoonmaken, dit kan het leven een stuk makkelijker maken voor de gamers met katten.

Of het werkt is vraag twee, ik denk persoonlijk dat mijn poezenbeesten deze kattenbak iets te eng vinden. Het idee is wel briljant natuurlijk, iets ontwerpen voor een probleem wat eigenlijk geen probleem is. De kattenbak schoonmaken is gewoon kutwerk, je kan er lang of kort over praten maar het komt daar gewoon op neer. Noodzakelijk kwaad als katteneigenaar, maar naar mijn mening altijd nog beter dan 3 keer per dag met je hond naar buiten moeten om dat beest te laten schijten. Daar hebben wij katteneigenaren lekker geen last van, regen en storm buiten? Geen probleem, kattebeest doet lekker z’n ding op de bak. De ellende is wel dat je moet puinruimen als je katten hun bakkie hebben volgestort met de Whiskas van gisteravond. En het is al helemaal een drama als dat drollenpaleis schoongemaakt moet worden als je net lekker in een marathon game sessie zit.

katbak 2

Dan is deze volautomatische zelfreinigende kattenbak eigenlijk zo slecht nog niet. Nadeel is wel dat deze schijtbak “slechts” $ 159,99 exclusief verzending kost bij Amazon. Het is dus geen goedkoop hebbedingetje wat je even voor de leuk koopt. Als dit Jetson achtige apparaatje een paar tientjes zou kosten dan zou ik er waarschijnlijk wel één kopen voor de grap. Al is het maar om te zien hoe mijn autistische kattengespuis er op gaat reageren. Na wat Google-werk kom je al snel op wat goedkopere varianten uit, al zal de kwaliteit daar van waarschijnlijk nog bedroevender zijn dan bovenstaande. Misschien toch maar eens kopen, voor shits and giggles.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments