Zelda vibe op de Xbox met nieuwe game Windbound

De zomer van 2020 zou wel eens voor de game liefhebbers een ongekend drukke periode kunnen worden. Aan het rijtje games dat al aangekondigd is, wordt Winbound toegevoegd. Wat is het voor game en wanneer komt deze precies uit?

Op 28 augustus 2020 moet Windbound: Brave the Storm op de Xbox beschikbaar gaan zijn. De game is ontwikkeld door 5 Lives Studio en wordt door Deep Silver uitgegeven. In de kleurrijke trailer zien we het nodige voorbij komen.

Het lijkt er op dat jij, als speler, na een schipbreuk op een onbewoond eiland aankomt. Dit eiland kun je gaan verkennen en je moet daar uiteraard zien te overleven. In de trailer wordt duidelijk dat je op jacht gaat, resources gaat verzamelen en materialen moet craften. Ook wordt duidelijk dat het eiland een aantal geheimen kent die de moeite van het ontdekken waard zijn.

Qua kleuren, fysieke omgeving en gameplay lijkt Windbound op de recentere Zelda games geïnspireerd te zijn. Of de game ook zo lekker weg gaat spelen dat moeten we natuurlijk nog maar afwachten. De eerste beelden zijn in ieder geval veelbelovend en wat mij betreft een game om goed in de gaten te houden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments