Xenon Racer volgend jaar uit

SOEDESCO heeft de officiële box art voor Xenon Racer onthuld, en aangekondigd dat de game begin 2019 uitkomt. De futuristische arcade racer is ontwikkeld door de Italiaanse game studio 3DClouds.

Drift door de straten

In Xenon Racer vinden de races plaats op zeven verschillende locaties verspreid over de wereld, in het jaar 2030. Twee van deze locaties zijn reeds bekendgemaakt, de bruisende metropool Tokyo en de luxueuze oase Dubai. Tokyo biedt racers zes unieke tracks om op te racen en Dubai heeft er nog eens vier. Alle tracks zijn in beide rijrichtingen te racen.

Vandaag werd een derde locatie onthuld, gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten. Hier kunnen racers in Massachusetts door de stad Boston heen driften, die ook wel bekend staat als de “City of Champions”.  In Boston kunnen spelers op drie totaal verschillende tracks racen, eveneens in beide richtingen.

Pak pole position

In Xenon Racer kunnen spelers het tegen de AI opnemen in Fast Race en Elimination Mode, maar ook nieuwe auto’s, onderdelen en maps ontgrendelen in het Singleplayer Championship. Om hun skills te perfectioneren en om persoonlijke records te breken, kunnen ze ook alleen de baan op gaan in Time Attack, Checkpoint Attack en Free Mode. Tot slot zijn er een Local Split Screen mode en Online Multiplayer inbegrepen om tegen anderen te racen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments