Xenon Racer komt in maart uit

SOEDESCO heeft aangekondigd dat de futuristische arcade racer Xenon Racer op 26 maart de winkels in racet. Xenon Racer komt zowel digitaal als fysiek.

Een gloednieuwe trailer laat alle zeven locaties zien waar geracet kan worden in de game, inclusief vier nieuwe tracks in Noord-Amerika, Frankrijk en China. Elke locatie biedt meerdere race mogelijkheden, met verschillende tracks die in beide richtingen gereden kunnen worden. 

Het racen van de toekomst

In het jaar 2030 zijn de eerste vliegende auto’s al uitgevonden, en de World Federation Racing Championship bereidt zich voor op een nieuw tijdperk waarin geracet wordt met hybride auto’s. Om de professionele teams de kans te geven om zich aan te passen aan deze transitie, kondigt de Federation een seizoen pauze aan. Vier van de grootste hybride autoproducenten ter wereld komen samen en besluiten om deze periode te overbruggen door “Xenon”te organiseren, een eenmalig kampioenschap voor beginnende coureurs, om de nieuwe technologie te testen van auto’s die rijden op een combinatie van elektriciteit en Xenon gas. 

De Federation keurt dit onofficiële kampioenschap niet goed, en dat betekent dat de gangbare internationale race tracks niet gebruikt kunnen worden. Daarom vinden de halsbrekende races plaats in de drukke straten van steden overal ter wereld, zoals Shanghai in China en Miami in de Verenigde Staten. Er zijn echter ook races op rustigere plaatsen, zoals aan de Cote d’Azur in Frankrijk en bij Lake Louise in Canada. De nieuwe trailer brengt al deze locaties in beeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments